Sugeng rawuh ing CHENGPAI

Minangka produsen profesional udan stainless steel, kita nawakake produk sing paling apik.

Sugeng kontak karo kita

Kanthi produk Chengpai, sampeyan bisa udan semprotan langit peteng kanggo ngredhakake kesel sampeyan kanthi cara sing sampeyan karepake.

  • Quality

    Kualitas

    Tindakake kualitas utamane lan ngawasi kualitas produk kanthi ketat ing saben proses.

  • Certificate

    Sertifikat

    Pabrik kami wis berkembang dadi pabrikan Certified ISO9001: 2008, produk bermutu, Efektif Efektif

  • Manufacturer

    Pabrikan

    Kota Shishan, Distrik Nanhai, Kutha Foshan, sawijining kutha kanthi sistem transportasi aero-amfibi sing trep, kekuwatan komprehensif paling dhuwur nomer loro lan PDB paling dhuwur ing Provinsi Guangdong.

Kondhang

Produk kita

Spesialisasi produksi shower suwene 10 taun, produk diekspor ing saindenging jagad.

sopo awake dhewe

Chengpai duwe sawetara paten Tionghoa kanggo panemuan, luwih saka 20 paten Tiongkok kanggo model lan tampilan utilitas, lan luwih saka 10 produk teknologi tinggi ing Guangdong.

Minangka perusahaan terpadu pemasaran produksi, Chengpai wis diakoni minangka Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional, Perusahaan Kecil lan Menengah Berbasis Teknologi Nasional, Perusahaan terpercaya Guangdong, lan "perusahaan bersertifikat ISO9001 lan menang akeh sertifikat kehormatan saka asosiasi industri .

  • our Products
  • 2
  • 3
  • 4
  • 10
  • 7